MÖT VÅR NYA KOLLAEGA

 

Välkommen
Denice Kanerva

Konsultchef  | Primärvård

Hej Denice och välkommen till oss på Doc Partner! Hur känns det?

Det känns väldigt bra, jag har blivit varmt mottagen av mina nya kollegor.

Vill du börja med att berätta lite mer om din roll?

Jag kommer arbeta med läkarbemanning inom Primärvården i hela Sverige, men främst i södra Sverige och Stockholm.

Varför valde du att komma till just oss på Doc Partner? 

Främst lockades jag av att arbeta i ett etablerat bolag med tydliga målsättningar. Sen kändes det även väldigt spännande att byta bransch och testa något nytt.

Vad har du gjort innan?

Jag har arbetat i restaurangbranschen till och från sedan jag var 16. Mitt senaste arbete var som hostel- och restaurangchef. Jag är även utbildad frisör och har bland annat jobbat på salong i Bodö, Nordnorge.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta med är hos oss?

Jag ser fram emot att förvalta de fina konsultrelationer som redan finns, men även att själv hitta nya kontakter. Det känns motiverande att arbeta mot tydliga mål och jag ser fram emot att utvecklas inom ett, för mig, helt nytt område.

Vad tycker du om att göra på din fritid?

På min fritid vill jag mest umgås med min man och våra två små barn, gärna tillsammans med vänner. Vi tycker om att träna tillsammans och är även mitt i en husrenovering så det finns alltid något att hitta på!

Varmt tack Denice!

_

KONTAKTA MIG

Vill du arbeta som konsultläkare inom primärvården?

Är du nyfiken på hur det är att arbeta med oss på Doc Partner? Tveka inte att höra av dig till mig:

Mail: Skicka e-post