MÖT VÅR NYA MEDARBETARE

 

Välkommen
Ståle Thomas

Konsulentsjef / Intensivsykepleier

Hej Ståle och varmt välkommen till Nurse Partner! Hur känns det?

Tusen takk! Det føles veldig bra, jeg er blitt veldig godt tatt imot av hele personalegruppen, og fått spesielt god oppfølging av Iwona som har stått for mye av min opplæring.

Vad ska du göra på Nurse Partner?

Jeg skal være konsulentsjef og jobbe med den norske delen av firmaet. Jeg er foreløpig den eneste medarbeideren Nurse Partner har i Oslo, men jobber tett med Iwona og Peter som har jobbet med det norske markedet i flere år.

Varför valde du att komma till just oss på Nurse Parter?

Jeg valgte å komme til Nurse Partner fordi jeg syntes jobben som konsulentsjef i Nurse Partner Norge virket spennende og som en god utfordring med gode muligheter for å utvikle meg innenfor administrasjon og ledelse.

Jeg fikk anbefalt Nurse Partner som arbeidsgiver av en venn som jobber i firmaet, og etter noen samtaler med min nærmeste sjef Kristin Bergmann samt andre i firmaet så føltes Nurse Partner som et godt match som min neste arbeidsgiver.

Vad har du gjort innan?

Jeg ble ferdig som sykepleier i 2008, og ble siden utdannet Intensivsykepleier i 2013. De siste årene har jeg jobbet via bemanningsbyrå forskjellige steder i Norge.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta med här på Nurse Partner?

Jeg ser mest frem til å være med på å utvikle Nurse Partner Norge i samarbeid med gode kollegaer.

Vad tycker du om att göra på din fritid?

Jeg er veldig interessert i å reise, og er på farten så ofte jeg kan. Fritiden går med en del styrketrening, men også til turer i mark og fjell gjerne sammen med familie og venner.

_
KONTAKTA MIG

Är du sjuksköterska och vill arbeta som konsult i Norge?

Är du nyfiken på hur det är att arbeta med oss på Nurse Partner? Tveka inte att höra av dig till mig:

Telefon: +47 670 24 640
Skicka e-post