Psykolog och nyfiken på konsultrollen?

Arbetar du som psykolog i dag  och letar efter någon som förstår dina förväntningar på din vardag och ditt arbetsliv?

Vi hjälper dig att hitta uppdrag som passar dig – och allt du tycker är viktigt. Samtidigt ser vi också till så att allt omkring fungerar så smidigt som möjligt – så du kan fokusera på det som är viktigt.

Lediga uppdrag »

Att arbeta som konsultpsykolog har aldrig varit lättare

Som ledande konsultbolag i Norden inom vård och omsorg kan vi erbjuda en stor variation av attraktiva uppdrag för psykologer inom regioner, kommuner och privata vårdgivare över hela Sverige inom psykiatrin, habilitering, primärvård och skolor.

Det innebär en värld av möjligheter för dig att matchas mot uppdrag som motsvarar dina förväntningar, kompetensutveckling och andra önskemål. Vid din sida kommer du alltid ha en erfaren och kunnig konsultchef inom ditt område eller specialisering – tillgänglig och aktivt närvarande under hela uppdragstiden.

Hos oss hittar du uppdrag på heltid, deltid och enstaka pass, från norr till söder – alltid med schysta arbetsvillkor och konkurrenskraftig lön. Har du eget företag så betalar vi din faktura inom tio dagar.

Kontakta oss »

I perfekt balans med livet

Hållbarhet är en del av vårt DNA. Vi är övertygade om att rätt förutsättningar skapar rätt balans mellan arbete och fritid och vi vet att rätt förutsättningar betyder olika från person till person.

Hur den perfekta balansen ser ut – vet bara du. Oavsett om du vill arbeta mycket eller lite, prioriterar långa ledig­heter eller kortare arbetsveckor, föredrar att arbeta nära hemmet eller är okej med att tillfälligt bo borta – matchar våra konsultchefer dig mot psykologuppdrag som inte bara passar din kompetens, utan också dig och allt du tycker är viktigt. Vi ser det som vårt viktigaste uppdrag.

Lediga uppdrag »

Anställd eller egen företagare – det är upp till dig

Vill du arbeta som uppdragsanställd eller som underkonsult i egen regi, bestämmer du själv. Det är inget som påverkar vårt engagemang eller vårt fokus på att hjälpa dig ta tillvara din kompetens och att hitta uppdrag som matchar dina önskemål.

Som egen företagare har du större möjlighet att själv styra över din inkomst och hur du fördelar den mellan exempelvis lön, pension och framtida drömmar. Samtidigt ansvarar du också själv för att betala både skatt och arbetsgivaravgifter.

Starta eget företag »

Vårt löfte – du kan räkna med oss

Livet som konsult kommer att se olika ut beroende på vem du är och hur ditt liv ser ut.

Du som är van vid konsultrollen känner väl till vikten av att ha en kunnig och lyhörd konsultchef som hjälper dig med rådgivning och navigering i konsultrollen och bland uppdrag. Förutom att hitta uppdrag som matchar dina önskemål kommer du märka att en stor del av vårt arbete handlar om att se till så allt omkring fungerar så smidigt som möjligt – så att du kan fokusera på det som är viktigt.

Har du aldrig tidigare arbetat som konsult välkomnar vi dig till en värld av möjligheter där du kommer få tillgång till uppdrag som matchar din önskan om kompetensutveckling genom rätt uppdrag.

Välkommen att bli en del av vår gemenskap på Nurse & Doc Partner!

Registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk

Välkommen att registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk. Som registrerad kommer du få information när vi har en aktuell tjänst som matchar din profil. Vi har alltid många fler uppdrag än vi annonserar. Fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga gärna CV.