Du fokuserar på patienten – vi fokuserar på dig!

Nurse & Doc Partner är ett av Nordens ledande företag inom vårdbemanning. Vi är en omhändertagande arbetsgivare som ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över din egen tid.

Kontakta oss »

Fler möjligheter – på dina villkor

Hos oss på Nurse & Doc Partner har du möjlighet att själv bestämma i vilken omfattning du vill arbeta. Vi har både kortare och längre uppdrag, så du kan med fördel kombinera uppdraget med andra sysselsättningar. Vi har lediga jobb för vårdpersonal inom regioner, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige och Norge. Självklart hjälper vi dig med boende och resa om det behövs.

För oss är det en självklarhet att det ska vara enkelt och tryggt att arbeta som konsult inom vården. Vi tillämpar individuell lönesättning som bygger på din kompetens. Vi har kollektivavtal för vår personal vilket bland annat innebär att vi gör avsättning till Tjänstepension (ITP) och att du som anställd har ett heltäckande försäkringsskydd under hela uppdraget.

Se våra lediga uppdrag »

Ett omhändertagande bemanningsföretag för vårdpersonal

Som konsult hos Nurse & Doc Partner blir du regelbundet inbjuden till konsultträffar där du har möjlighet att träffa våra konsultchefer och andra konsulter för att umgås och utbyta erfarenheter. Vi bjuder också in våra konsulter till relevanta föreläsningar och uppdateringar i HLR.

Är du vårdpersonal och nyfiken på att arbeta inom bemanning – kontakta oss redan idag. Registrera ditt CV så blir du kontinuerligt uppdaterad om uppdrag som passar just din kompetens. Vi söker kontinuerligt ny personal, så kontakta oss om du vill ha ett flexibelt och utvecklande jobb.

Välkommen att bli en del av vår gemenskap på Nurse & Doc Partner!

Kontakta oss »

Vår process

1

Ansökan och lära känna

Du börjar din resa tillsammans med oss genom att skicka in en ansökan eller kontaktar oss via telefon 0455-302800. Efter att vi mottagit din ansökan så kommer vi att kontakta dig där vi tillsammans pratar om dig, din kompetens, dina önskemål och din tillgänglighet. Du får en personlig kontakt med en konsultchef som kommer följa dig hela vägen.

2

Kvalitetsförsäkran

Vi gör en kvalitetsförsäkran vilket innebär att du skickar in en kopia av din läkar- eller sköterskelegitimation samt specialistbevis, ditt uppdaterade CV, HLR-intyg och referenser från dina senaste arbetsplatser. Vi kontrollerar sedan efter ditt godkännande din legitimation hos Socialstyrelsen, IVOs register samt belastningsregistret.

3

Val av uppdrag och presentation

Din konsultchef går därefter tillsammans med dig igenom de uppdrag som finns tillgängliga och matchar kriterierna för dina önskemål. Vi pratar ersättning, avtal, boende och resa. Vi hjälper dig gärna att ordna med både resa och boende. Slutligen presenterar vi dig för det uppdrag som du önskar och inväntar återkoppling från kunden.

4

Början på din nya resa

Vid önskan om bokning från kund så får du all information du behöver inför uppdragsstart från din konsultchef. Din konsultchef finns med dig hela vägen, även efter avslutat uppdrag. Efter avslutat uppdrag får du hjälp av oss med fakturaunderlag/löneunderlag.

Registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk

Välkommen att registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk. Som registrerad kommer du få information när vi har en aktuell tjänst som matchar din profil. Vi har alltid många fler uppdrag än vi annonserar. Fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga gärna CV.