Arbeta som barnmorska på dina villkor

Vill du ha större möjlighet att själv bestämma hur din vardag och arbetsliv ska se ut? Välkommen till oss – vi är experter på att matcha dig med rätt uppdrag.

Lediga jobb »

Bestäm själv var, när och hur mycket du vill jobba

Som ledande konsultbolag i Norden inom vård och omsorg kan vi erbjuda en stor variation av uppdrag för barnmorskor inom regioner, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige och Norge.

Hos oss hittar du stor variation av uppdrag på heltid, deltid och enstaka pass – alltid med schysta arbetsvillkor och konkurrenskraftig lön. Vid din sida kommer du dessutom ha en erfaren och kunnig konsultchef inom din specialisering – tillgänglig och aktivt närvarande under hela uppdragstiden.

Läs mer om oss »

En positiv förändring – som börjar med dig

Hållbarhet är den del av vårt DNA. Vi är övertygade om att rätt balans mellan arbete och fritid är en förutsättning för att prestera och må väl på arbetet, såväl som i livet i stort. För att uppnå en fungerande balans behöver vi tid för återhämtning såväl som fritidsintressen och umgänge utanför arbetstid.

Hur den perfekta balansen ser ut för dig – vet bara du. Våra konsultchefer är experter på att matcha dig med uppdrag som inte bara passar din kompetens, utan också dig – och allt som du tycker är viktigt. Vi ser det som vårt viktigaste uppdrag.

Lediga uppdrag »

Arbeta som anställd eller som underkonsult via eget företag

Vill du arbeta som uppdragsanställd eller som underkonsult i egen regi, bestämmer du själv. Det är inget som påverkar vårt engagemang eller vårt fokus på att hjälpa dig ta tillvara din kompetens och att hitta rätt uppdrag för dig.

Vill du veta mer om vilka fördelarna är och hur vi kan hjälpa dig arbeta som egen företagare kan du läsa mer på vår sida om att starta eget. Där hittar du också mer information om våra samarbeten som möjliggör för dig att få förmånlig hjälp med alla ekonomiska funktioner kring ditt företagande. Kanske börjar ditt nya liv som egen företagare här?

Starta eget företag »

Vårt löfte – du kan alltid räkna med oss

Livet som konsultbarnmorska hos oss kommer att se olika ut beroende på vem du är och hur dina förväntningar på din vardag och arbetsliv ser ut.

Oavsett om du redan är van vid konsultrollen eller aldrig tidigare har arbetat som konsult välkomnar vi dig till en värld av möjligheter där du kommer få tillgång till uppdrag som matchar din önskan om kompetensutveckling genom rätt uppdrag.

Välkommen att bli en del av vår gemenskap på Nurse & Doc Partner!

Registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk

Välkommen att registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk. Som registrerad kommer du få information när vi har en aktuell tjänst som matchar din profil. Vi har alltid många fler uppdrag än vi annonserar. Fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga gärna CV.