Att arbeta som konsultläkare har aldrig varit lättare

Är du läkare och tycker att din arbetstid ska gå till det som skapar bäst nytta för svensk sjukvård och dina patienter?

Det tycker vi med. Förutom att hitta rätt uppdrag för dig ser vi till så allt omkring fungerar så smidigt som möjligt – så du kan fokusera på det som är viktigt.

Lediga uppdrag » Kontakta oss »

Hyruppdrag som passar dig – och allt du tycker är viktigt

Som ledande konsultbolag i Norden inom vård och omsorg kan vi erbjuda en stor variation av attraktiva uppdrag för läkare inom regioner, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige. Det innebär en värld av möjligheter för dig att matchas mot uppdrag som motsvarar dina förväntningar, kompetensutveckling och andra önskemål.

Som konsultläkare hos oss kommer du vid din sida alltid ha en erfaren och kunnig konsultchef inom ditt område eller specialisering – tillgänglig och aktivt närvarande under hela uppdragstiden.

Hos oss hittar du uppdrag på heltid, deltid och enstaka pass, från norr till söder – alltid med schysta arbetsvillkor och konkurrenskraftig lön. Har du eget företag så betalar vi din faktura inom tio dagar.

Om oss »

Hur den perfekta balansen ser ut – vet bara du

Hållbarhet är en del av vårt DNA. Vi är övertygade om att rätt förutsättningar skapar rätt balans mellan arbete och fritid och vi vet att rätt förutsättningar betyder olika från person till person.

Vill du arbeta mycket eller lite, prioriterar du långa ledig­heter eller kortare arbetsveckor, föredrar du att arbeta nära hemmet eller är okej med att tillfälligt bo borta? Oavsett matchar våra konsultchefer dig mot läkaruppdrag som inte bara passar din kompetens, utan också dig – och allt du tycker är viktigt. Vi ser det som vårt viktigaste uppdrag.

Lediga uppdrag »

Arbeta som läkare via eget företag

Vill du arbeta som uppdragsanställd eller som underkonsult i egen regi, är upp till dig. Det är inget som påverkar vårt engagemang eller vårt fokus på att hjälpa dig ta tillvara din kompetens och att hitta uppdrag som matchar dina önskemål.

Som egen företagare har du större möjlighet att själv styra över din inkomst och hur du fördelar den mellan exempelvis lön, pension och framtida drömmar. Samtidigt ansvarar du också själv för att betala både skatt och arbetsgivaravgifter.

Starta eget företag »

Vårt löfte – du kan alltid räkna med oss

Livet som konsultläkare kommer att se olika ut beroende på vem du är och hur ditt liv ser ut.

Du som är van vid konsultrollen känner väl till vikten av att ha en kunnig och lyhörd konsultchef som hjälper dig med rådgivning och navigering i konsultrollen och bland uppdrag. Förutom att hitta uppdrag som matchar dina önskemål kommer du märka att en stor del av vårt arbete handlar om att se till så allt omkring fungerar så smidigt som möjligt – så att du kan fokusera på det som är viktigt.

Har du aldrig tidigare arbetat som konsult välkomnar vi dig till en värld av möjligheter där du kommer få tillgång till uppdrag som matchar din önskan om kompetensutveckling genom rätt uppdrag.

Välkommen att bli en del av vår gemenskap på Nurse & Doc Partner!

Att arbeta som konsultläkare har aldrig varit lättare

Tillsammans bidrar vi till hållbara arbetsliv och en fungerande sjukvård.

Experter på individuell matchning

Vi är experter på att matcha dig med uppdrag som passar dig, din kompetens och dina önskemål.

Du fokuserar på patienten – vi fokuserar på dig

Vi ser till så allt omkring fungerar så smidigt som möjligt – för att du ska kunna fokusera på det som är viktigt.

Hjälp med resa och boende på annan ort

När du arbetar på annan ort hjälper vi dig självklart med både resa och boende efter dina önskemål.

Schysta villkor och konkurrenskraftig lön

Hos oss får du alltid en konkurrenskraftig lön, schysta villkor och stor möjlighet att påverka din arbetsvardag.

Kompetenskvällar och utbildning

Vi anordnar kompetenskvällar och utbildningstillfällen där du får möjlighet att utbyta kunskaper och erfarenheter.

Närvarande och kunniga konsultchefer

Vid din sida finns konsultchefer med erfarenhet från vården, kunniga inom ditt område eller specialisering.

”För mig blev det bra på en gång, redan vid det första uppdraget”

Möt vår konsultläkare Barbara som har arbetat för oss sedan 2013. Hon var den enda bland läkarstudenterna som redan första terminen visste vilken typ av läkare hon ville bli. Idag arbetar hon som psykiatriker inom barn- och ungdomspsykiatrin och trivs i rollen som konsultläkare.

Läs mer »

Registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk

Välkommen att registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk. Som registrerad kommer du få information när vi har en aktuell tjänst som matchar din profil. Vi har alltid många fler uppdrag än vi annonserar. Fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga gärna CV.