Gör jobbet till ett äventyr!

Arbeta som sjuksköterska i Norge och få tid över till att uppleva vårt vackra grannland. Vi på Nurse & Doc Partner hjälper dig med allt det praktiska och är experter på att matcha dig med uppdrag som uppfyller dina önskemål och förväntningar på vardag och arbetsliv.

Kontakta oss »

Arbeta som konsult i Norge på dina villkor

Är du sjuksköterska eller barnmorska och nyfiken på att arbeta i Norge?

Som ledande konsultbolag i Norden inom vård och omsorg kan vi erbjuda en stor variation av attraktiva uppdrag inom alla specialiteter. Vi skräddarsyr uppdraget efter dina önskemål så du kan med fördel välja mellan att jobba heltid, deltid eller enstaka pass – alltid med schysta arbetsvillkor och konkurrenskraftig lön.

Lediga jobb »

Stå först på tur att välja bland de bästa uppdragen

Nurse & Doc Partner är avtalsleverantör till många olika vårdgivare i Norge och vi ligger mycket högt upp i rangordningen för både allmän- och specialistsjuksköterskor. Det innebär att vi alltid först blir tilldelade de bästa uppdragen – vilket gör att du alltid kommer få välja bland de mest attraktiva uppdragen utifrån villkor, lön, arbetstider och placeringsort.

Oavsett om du vill uppleva småstadscharm, Oslos stadpuls eller magiska naturupplevelser i Lofoten, hittar vi ett uppdrag som passar dig – och allt du tycker är viktigt. Vi ser det som vårt viktigaste uppdrag.

Värdefull information för dig som ska arbeta i Norge

Som svensk medborgare får du bo och arbeta i Norge utan att ansöka om arbetstillstånd eller uppehållstillstånd. För att kunna arbeta inom vården som sjuksköterska måste du däremot ha norsk legitimation samt ett norskt specialistbevis inom din specialitet.

Är du nyfiken på att redan nu ta reda på vad det innebär kan du läsa mer genom att klicka på länkarna nedan. Här hittar du information om hur du ansöker om norsk sjuksköterskelegitimation, A1 samt skattekort och D-nummer.

Norsk sjuksköterskelegitimation » Skattekort och D-nummer » A1 »

Vårt löfte – du kan alltid räkna med oss

Som konsult hos oss på Nurse & Doc Partner hjälper vi dig från början till slut. Vi hjälper dig med allt det praktiska kring att ansöka om norsk legitimation till att ordna med både resa och boende under uppdragstiden. Vid din sida kommer du dessutom ha en erfaren och kunnig konsultchef inom ditt område eller specialisering – tillgänglig och aktivt närvarande under hela uppdragstiden.

Välkommen att bli en del av vår gemenskap på Nurse & Doc Partner!

Kontakta oss »

Registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk

Välkommen att registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk. Som registrerad kommer du få information när vi har en aktuell tjänst som matchar din profil. Vi har alltid många fler uppdrag än vi annonserar. Fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga gärna CV.