Gör jobbet till ett äventyr!

Arbeta som sjuksköterska i Norge och få tid över till att uppleva vårt vackra grannland. Vi på Nurse & Doc Partner hjälper dig med allt det praktiska och är experter på att matcha dig med uppdrag som uppfyller dina önskemål och förväntningar på vardag och arbetsliv.

Kontakta oss »

Arbeta som konsult i Norge på dina villkor

Är du sjuksköterska eller barnmorska och nyfiken på att arbeta i Norge?

Med vårt nya norska avtal kan vi erbjuda uppdrag på alla offentliga sjukhus i hela Norge för sjuksköterskor, barnmorskor och specialistsjuksköterskor. Detta innebär en värld av möjligheter för dig att matchas med uppdrag som motsvarar dina förväntningar, kompetens och andra önskemål. Vi har även uppdrag inom norska kommuner och privata vårdgivare. Vi skräddarsyr uppdraget efter dina önskemål så du kan med fördel välja mellan att jobba heltid, deltid eller enstaka pass – alltid med schysta arbetsvillkor och konkurrenskraftig lön.

 

Lediga jobb »

Stå först på tur att välja bland de bästa uppdragen

Nurse & Doc Partner är avtalsleverantör till många olika vårdgivare i Norge och vi ligger mycket högt upp i rangordningen för både allmän- och specialistsjuksköterskor. Det innebär att vi alltid först blir tilldelade de bästa uppdragen – vilket gör att du alltid kommer få välja bland de mest attraktiva uppdragen utifrån villkor, lön, arbetstider och placeringsort.

Oavsett om du vill uppleva småstadscharm, Oslos stadpuls eller magiska naturupplevelser i Lofoten, hittar vi ett uppdrag som passar dig – och allt du tycker är viktigt. Vi ser det som vårt viktigaste uppdrag.

Värdefull information för dig som ska arbeta i Norge

Som svensk medborgare får du bo och arbeta i Norge utan att ansöka om arbetstillstånd eller uppehållstillstånd. För att kunna arbeta inom vården som sjuksköterska måste du däremot ha norsk legitimation samt ett norskt specialistbevis inom din specialitet.

Är du nyfiken på att redan nu ta reda på vad det innebär kan du läsa mer genom att klicka på länkarna nedan. Här hittar du information om hur du ansöker om norsk sjuksköterskelegitimation, A1 samt skattekort och D-nummer.

Norsk sjuksköterskelegitimation » Skattekort och D-nummer » A1 »

Så här ansöker du om norsk auktorisation

2

Adress

Fyll i din adress som du vill få legitimation, dokument med mera levererade till.

3

Profession

Välj din profession och att du ansöker om “Auktorisation/Licens”.

4

Utbildning

Lägg till relevant utbildning som du slutfört, för att verifiera att dokumenten du bifogar i steg 7 är korrekta.

5

Licens

Om du har en licens för din profession i ditt nuvarande land eller
hemland ska du lägga in all relevant information gällande det. Alla licenser bifogar du i steg 7 under dokument med legitimationsbevis.

6

Arbetserfarenheter

Lägg till relevanta arbetserfarenheter för ansökan, max 5 stycken.
Ange land, arbetsplats, period (eller om det är din nuvarande arbetsplats), samt din befattning och arbetsbeskrivning.

7

Dokument

Ladda upp samtliga dokument som du har förberett (Diplom, Certifikat, Kursutdrag, Kursplan, Pass, Arbetsintyg från tidigare arbetsgivare etc.). När alla dina dokument har laddats upp trycker du på ”kontrollera alla”för att gå vidare till signeringen.

8

Betalning

När du undertecknar bekräftar du att allt du har angett är korrekt.
Efter att du har undertecknat, kommer du att bli ombedd att genomföra betalningen, beloppet är NOK 2500,-.

Vårt löfte – du kan alltid räkna med oss

Som konsult hos oss på Nurse & Doc Partner hjälper vi dig från början till slut. Vi hjälper dig med allt det praktiska som att ordna med både resa och boende under uppdragstiden till att guida dig genom ansökningsprocessen för norsk sjuksköterskelegitimation. Vid din sida kommer du dessutom ha en erfaren och kunnig konsultchef inom ditt område eller specialisering – tillgänglig och aktivt närvarande under hela uppdragstiden.

Välkommen att bli en del av vår gemenskap på Nurse & Doc Partner!

Kontakta oss »

Registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk

Välkommen att registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk. Som registrerad kommer du få information när vi har en aktuell tjänst som matchar din profil. Vi har alltid många fler uppdrag än vi annonserar. Fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga gärna CV.