Vi hittar tillfällig vårdpersonal snabbt och säkert

Är ni i behov av specialistkompetens? Har ni fått en akut vakans? Vi skapar hållbara lösningar genom att matcha ert behov med rätt kompetens. Vi finns här för er vid arbetstoppar, vårdköer eller under rekryteringsperioder.

Vill ni veta mer om vårt erbjudande?

Kontakta oss »

Har ni behov av vårdpersonal? 

Viktigt för oss är att du som kund skall känna dig trygg med oss som leverantör vid uthyrning av vårdpersonal. Vi har ramavtal gällande bemanningstjänster till flertalet regioner, kommuner och privata vårdgivare i både Sverige och Norge.

Vi ger er möjlighet att fokusera på patienten samtidigt som vi ser till att hanteringen kring tillfällig personal blir snabb, effektiv och säker. Ni betalar bara per arbetad timme med ett fast pris där sociala avgifter, semester, sjuklön med mera ingår. Att hyra vårdpersonal från oss gör att ni slipper alla de utgifter som en rekryteringsprocess innebär.

Kontakta oss »

Hitta rätt kompetens med oss

För dig som kund innebär ett samarbete med oss att du har tillgång till kompetent och erfaren vårdpersonal för tillfälliga eller längre uppdrag.  Våra medarbetare är kunniga, självgående och vana vid att snabbt sätta sig in i en verksamhet och nya arbetsuppgifter. Vår förhoppning är att vår motiverade personal bidrar inte bara till ett gott arbetsklimat utan också gynnar er verksamhets utveckling.

Vi ställer höga krav på kvalitet – våra konsulter har bred kunskap och erfarenhet från olika arbetsplatser och minst två års yrkeserfarenhet inom sin specialitet. Vi tar två referenser, kontrollerar legitimation, om det finns anmälningar hos HSAN / IVO och andra eventuella avvikelser. Vi tar ansvar när ni hyr vårdpersonal från oss.

Läs mer om oss »

Garantibemanning med vårdlag

Vi på Nurse & Doc Partner kan utforma hela vårdteam som helhetslösning efter era specifika behov. I stället för att fylla enstaka luckor kan vi skapa större arbetslag som bemannar hela avdelningar och vårdenheter dygnet runt.

För dig som kund innebär ett samarbete med oss att du har tillgång till kompetent och erfaren vårdpersonal och vi ser till att avlasta er i den dagliga driften samt hitta lösningar för att få verksamheten att flyta smidigare. Vi kan fylla hela lag av vårdpersonal och bemanna dygnet runt under en viss period när ni är i behov av extra resurser.

Läs mer om vårt erbjudande »