Välkommen till Psykiatrika
din ledande bemanningsaktör inom psykiatri

Psykiatrika ingår i Nurse & Doc Partner men verkar i dag under eget varumärke och är specialiserade på bemanning av specialistläkare inom vuxen, barn- och ungdom samt rättspsykiatri.

Kontakta oss »

Specialiserade på kvalificerad vårdpersonal inom psykiatri

Vi är stolta över att vara en av de få helt nischade bemanningsaktörerna i landet som fokuserar enbart på psykiatri. Med närmare 20 års erfarenhet av bemanning med läkare inom psykiatri, är vi den självklara partnern för psykiatriska avdelningar som söker professionell bemanning av högsta kvalitet. Psykiatrika ingår i Nurse & Doc Partner men verkar i dag under eget varumärke och är specialiserade på bemanning av kvalificerade specialistläkare inom psykiatri.

Vi på Psykiatrika är specialiserade på att förmedla kompetenta och erfarna specialistläkare som kan täcka upp under både korta och långa perioder, inom såväl öppenvård som slutenvård i hela landet. Vi kan även hjälpa till med bemanning av jourlinjer vid behov.

Kontakta oss »

”Varför så många konsulter och vårdgivare har valt att samarbeta med oss tror jag bland annat beror på att vi är ett seriöst bolag med goda vitsord och seniora, professionella och tillgängliga konsultchefer”

Möt Petra Thor en Psykiatrikas dedikerade konsultchefer.

Läs mer »

Har ni behov av specialistläkare till er verksamhet?

Vårt breda nätverk av specialistläkare med gedigen kompetens är en av våra främsta styrkor och vi strävar alltid efter att leverera bemanning av högsta kvalitet för en förstklassig och effektiv vård, vilket gör oss till det självklara valet för psykiatriska avdelningar som söker högkvalitativ bemanning. Vi har avtal med i stort sett alla Sveriges regioner samt flertalet privata vårdgivare och levererar idag specialistläkare över hela landet. Vi arbetar mot psykiatrins samtliga områden, vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt rättspsykiatri.

Välkommen att kontakta oss för information om hur vi kan hjälpa just er verksamhet.

Kontakta oss »

Är du specialistläkare och vill jobba inom psykiatri?

Vi har uppdragen för dig! Kontakta Psykiatrikas konsultchef Petra Thor så matchar hon dig med uppdrag utifrån din kompetens. Du kan även snabbt och enkelt skicka en intresseanmälan via knappen nedan så kontaktar Petra dig. 

Intresseanmälan »
Lediga jobb »