Aktuella nyheter

Här delar vi med oss av kunskap, nyheter och inspiration.

 

 

 

Träffa oss i Oslo, Odense & Köpenhamn

Träffa oss i Oslo, Odense & Köpenhamn

  • 30 Jan, 2023

Är du sjuksköterska och nyfiken på att jobba för oss i Norge?

Som ledande konsultbolag i Norden inom vård och omsorg kan vi erbjuda en stor variation av attraktiva uppdrag inom regioner, kommuner och privata vårdgivare i Norge.

2023 är året som vi satsar stort på att växa i Norge och vi vill gärna träffa dig för att berätta mer om vad vi kan erbjuda dig som sjuksköterska. Vill du veta mer om våra villkor, vilka uppdrag vi kan erbjuda dig och hur du kan få fler
möjligheter hos oss – kom och träffa oss i Oslo, Odense & Köpenhamn!

Läs mer
Nurse & Doc Partner – ett gemensamt varumärke för NGS vårdbemanning

Nurse & Doc Partner – ett gemensamt varumärke för NGS vårdbemanning

  • 20 Dec, 2022

För att ännu bättre kunna matcha de behov som finns på marknaden och hos våra kunder slår vi nu ihop våra två varumärken Nurse Partner och NGS Läkarbemanning. Samtidigt passar vi på att uppdatera vår grafiska profil, logotyp och webbplats, för att bättre överensstämma med våra värderingar, erbjudande och sammanhang inom NGS Group.

Läs mer
Möt vår nya medarbetare Denice

Möt vår nya medarbetare Denice

  • 5 Jul, 2022

Vi välkomnar vår nya konsultchef Denice Kanerva. Denice kommer arbeta med vår läkarbemanning inom Sveriges primärvård, med ett extra fokus på södra Sverige och i Stockholm. För att få möjlighet att lära känna Denice lite bättre passade vi på att ställa några frågor till henne om hennes nya roll, vad hon gjort tidigare och vad hon ser fram emot att göra.

Läs mer