Aktuella nyheter

Här delar vi med oss av kunskap, nyheter och inspiration.

 

 

 

Mød os i København

Mød os i København

  • 13 Nov, 2023

Arbejd for os i Norge! Med vores nye norske aftale kan vi tilbyde opgaver på alle offentlige sygehuse i hele Norge til sygeplejersker, jordemødre og specialsygeplejersker. Det betyder en verden af ​​muligheder for, at du kan blive matchet med opgaver, der lever op til dine forventninger, kompetencer og andre ønsker. Vi har også opgaver indenfor norske kommuner og private sundhedsudbydere.

Nu i november kommer vi til København og vi vil gerne møde dig for at fortælle om hvad vi kan tilbyde dig som vikar i Norge. Under mødet vil vi hjælpe dig med information om ansøgningsprocessen for at få den norske autorisationen og besvare dine spørgsmål.

Hvis du vil vide mere om betingelserne for at arbejde hos os i Norge, hvilke opgaver vi kan tilbyde dig, og hvordan du kan få flere muligheder hos os – kom og mød os i København!

Läs mer
Möt Ståle - konsultchef i Norge

Möt Ståle - konsultchef i Norge

  • 13 Nov, 2023

Med vårt nya avtal i Norge finns nu möjlighet för dig som sjuksköterska, specialistsjuksköterska eller barnmorska att jobba som konsult på alla offentliga sjukhus i Norge. Vi passade på att ställa några frågor till vår kollega Ståle som finns på plats i Norge redo att hjälpa dig att hitta ditt nästa uppdrag.

”Att jag är utbildad intensivvårdssköterska och har arbetat som konsult i många år, det gör att jag har en förståelse för vad som är viktigt för den enskilde konsulten inför och under ett uppdrag.”

 

Läs mer
Träffa oss i Stockholm

Träffa oss i Stockholm

  • 8 Nov, 2023

Är du redo för nästa steg?

Jobba för oss i Norge! Med vårt nya norska avtal kan vi erbjuda uppdrag på alla offentliga sjukhus i hela Norge för sjuksköterskor, barnmorskor och specialistsjuksköterskor. Detta innebär en värld av möjligheter för dig att matchas med uppdrag som motsvarar dina förväntningar, kompetens och andra önskemål. Vi har även uppdrag inom norska kommuner och privata vårdgivare.

Nu i november har vi nöjet att välkomna dig till vårt kontor i Stockholm för en möjlighet att lära känna oss och utforska vad vi kan erbjuda dig som konsult i Norge. Under mötet kommer vi att bistå dig med information om ansökningsprocessen för att erhålla norsk sjuksköterskelegitimationen och besvara dina frågor.

Vill du veta mer om förutsättningarna för att arbeta hos oss i Norge, vilka uppdrag vi kan erbjuda dig och hur du kan få fler möjligheter hos oss – kom och träffa oss i Stockholm!

Läs mer