Nordens ledande bemanningsföretag inom vården

Nurse & Doc Partner är ledande inom uthyrning av vårdpersonal – tillsammans med kund och konsult skapar vi nytta.

Kontakta oss »

Tillsammans stärker vi vården

Det sägs att det tar många tusen timmar att bli expert. Varje dag, varje vecka, året runt – i över två decennier har vi stöttat upp och avlastat vården i deras enskilt viktigaste fråga – att lösa sin kompetensförsörjning, både på kort och lång sikt.

Vi är övertygade om att en rörlig och dynamisk arbetsmarknad behövs för en fungerande och jämlik sjukvård. För först när medarbetare kan röra sig mellan vårdcentraler, sjukhus och regioner kommer bristkompetens finnas tillgänglig, där den för tillfället behövs som allra bäst.

Som en långsiktig partner att räkna med – finns vi där behovet finns. Det innebär att vi tillhandahåller vårdpersonal till både kortare och längre uppdrag. Till orter där det är svårt att rekrytera eller för att stärka upp tillfälligt, som vid arbetstoppar, semestrar och sjukfrånvaro – där arbetsbelastningen ökar för de ordinarie medarbetarna.

Vår expertis är individuell matchning mellan vårdkonsult och uppdrag, tillsammans med den planering och koordinering som behövs för att uppdragen ska flyta på absolut smidigast sätt. Tillsammans arbetar vi mot vårt gemensamma mål – att vården ska kunna erbjuda en fungerade, patientsäker och jämlik sjukvård och att vårdens medarbetare ska ha schysta villkor och förutsättningar för ett hållbart arbetsliv. Ett värdefullt uppdrag – och en nyckeluppgift som vi tar på stort allvar.

Kontakta oss »

Vi arbetar tryggt och säkert

Nurse & Doc Partner grundades 1999 av en sjuksköterska som såg behovet av att tillsätta kompetens inom vården när och där den behövs, för enstaka pass eller längre uppdrag. Idag har vi ramavtal gällande bemanningstjänster till flertalet regioner, kommuner och privata vårdgivare i både Sverige och Norge och innehar kända specialistvarumärken som Plus Care och Psykiatrika.

För dig som kund innebär ett samarbete med oss att du har tillgång till kompetent och erfaren vårdpersonal för tillfälliga eller längre uppdrag. Vår förhoppning är att vår motiverade personal bidrar inte bara till ett gott arbetsklimat utan också gynnar er verksamhets utveckling.

För våra konsulter är vi en omhändertagande arbetsgivare som ser till deras önskemål, erbjuder stor flexibilitet och förmånen att få bestämma över sin egen tid – vilket skapar förutsättningar för ett hållbart arbetsliv.

Vi på Nurse & Doc Partner håller hög kvalitet i rekryterings- och bemanningsprocessen, vårt kvalitetsarbete är certifierat enligt ISO 9001:2015. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och ett auktoriserat bemanningsföretag, vilket innebär att vi är seriösa och uppfyller höga krav på affärsmässighet. Det innebär en trygghet för såväl kunder som medarbetare.

Almega Kompetensföretagen »

En del av NGS Group

NGS Group är en ledande nordisk koncern inom rekrytering, bemanning och executive search. Våra verksamheter består av specialister inom en rad olika verksamhetsområden i både offentlig och privat sektor. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Karlskrona, Malmö och Oslo vilket gör att vi har en stark lokal närvaro för många av våra kunder och personal.

På NGS Group har vi ett tydligt mål – att skapa samhällsnytta och medverka till en innovativ och dynamisk arbetsmarknad. För att göra det behöver vi hela tiden utveckla och anpassa vårt erbjudande så att vi kan möta och förutse våra kunders skiftande behov.

Under åren har vi byggt upp en företagskultur som genomsyras av en stark gemenskap, initiativkraft och ett samhällsengagemang. Med den samlade kunskapen hos alla våra medarbetare har vi en unik position idag där vi kan erbjuda branschledande expertis inom respektive område.

NGS Group »