Välkommen till
Plus Care– rätt läkare på rätt plats

Vi är specialiserade på uthyrning av vårdpersonal och har sedan 2006 erbjudit högkvalitativ bemanning av läkare till primärvården i VGR och specialistläkare runt om i hela landet.

Kontakta oss »

Kompetent vårdpersonal där
behoven finns

Plus Care ingår i Nurse & Doc Partner men verkar i dag under eget varumärke och är specialiserade på uthyrning av läkare till primärvården och speciellt jourcentraler i VGR, men bemannar även med högkvalitativa specialistläkare till både privata och regionala vårdgivare runt om i landet.

Vi drivs av att vara behjälpliga med kompetent vårdpersonal där behoven finns för att garantera den bästa möjliga vården för varje patient, samt att hjälpa våra konsulter till ett uppdrag där deras specialistkompetens kommer till mest nytta. Vår höga leveranssäkerhet är kännetecknande för vår verksamhet och varje kund har en dedikerad konsultchef som ansvarar för att matcha den mest lämpliga konsulten till varje uppdrag. Med vår väl uppbyggda personalbas kan vi säkerställa att våra kunder alltid har tillgång till rätt personal när behovet finns. Våra konsultchefer har god kännedom om både kund och konsult, vilket säkerställer en smidig och effektiv process för båda parter.

Kontakta oss »

”Det bästa med mitt jobb är att se vilken skillnad och vilken samhällsnytta Plus Care bidrar med ute i vårdens vardag. Att få vara en del av detta – är helt underbart!”

Möt Magnus Åkesson, konsultchef på Plus Care.

Läs mer »

Har ni behov av läkare till er verksamhet?

Vi strävar alltid efter att leverera bemanning av högsta kvalitet för en förstklassig och effektiv vård, vilket gör oss till det självklara valet för regioner som söker högkvalitativ läkarbemanning. Vi vet hur viktigt det är att ha personal som är kända och upplärda på hos er för att säkerställa en smidig integrering i verksamheten. Vi prioriterar därför att bemanna med konsulter med erfarenhet från er enhet. Varje kund har tillgång till ett dedikerat team av konsultchefer, vilket garanterar att det alltid finns en lämplig konsult tillgänglig för varje uppdrag.

Välkommen att kontakta oss för information om hur vi kan hjälpa just er verksamhet.

Kontakta oss »

Är du läkare och vill jobba via Plus Care?

Vi har uppdrag för dig runt om i landet. Kontakta Plus Cares konsultchefer Magnus Åkesson och Denice Kanerva så matchar de dig med uppdrag utifrån din kompetens. Du kan även snabbt och enkelt skicka en intresseanmälan via knappen nedan så kontaktar de dig. 

Intresseanmälan » Lediga jobb »