Uppdrag som passar dig – och allt du tycker är viktigt

Är det dags för nästa steg i din roll som sjuksköterska? Oavsett om du söker nya utmaningar för att utvecklas i din yrkesroll eller större möjlighet att själv bestämma hur din vardag och arbetsliv ska se ut – har vi uppdrag som matchar dina ambitioner och önskemål.

Lediga jobb » Kontakta oss »

Bestäm var, när och hur mycket du vill arbeta

Som ledande konsultbolag i Norden inom vård och omsorg kan vi erbjuda en stor variation av attraktiva uppdrag inom regioner, kommuner och privata vårdgivare i hela Sverige och Norge.

Hos oss hittar du uppdrag på heltid, deltid och enstaka pass – alltid med schysta arbetsvillkor och konkurrenskraftig lön. Vid din sida kommer du dessutom ha en erfaren och kunnig konsultchef inom ditt område eller specialisering – tillgänglig och aktivt närvarande under hela uppdragstiden.

Kontakta oss »

I perfekt balans med livet

Hållbarhet är en del av vårt DNA. Vi är övertygade om att rätt balans mellan arbete och fritid är en förutsättning för att prestera och må väl på arbetet, såväl som i livet i stort. För att uppnå en fungerande balans behöver vi både tid för återhämtning, fritidsintressen och umgänge utanför arbetstid.

Hur den perfekta balansen ser ut för dig – vet bara du. Hos oss är det du som bestämmer var, när och hur mycket du vill arbeta. Våra konsultchefer är experter på att matcha dig med uppdrag som inte bara passar din kompetens, utan också dig – och allt som du tycker är viktigt. Vi ser det som vårt viktigaste uppdrag.

Lediga uppdrag »

Anställd eller egen företagare – det är upp till dig

Vill du arbeta som uppdragsanställd eller som underkonsult i egen regi, bestämmer du själv. Det är inget som påverkar vårt engagemang eller vårt fokus på att hitta rätt uppdrag för dig.

Vill du veta mer om vilka fördelarna är och hur vi kan hjälpa dig arbeta som egen företagare kan du läsa mer på vår sida om att starta eget. Där hittar du också mer information om våra samarbeten, vilka möjliggör för dig att få förmånlig hjälp med ekonomiska funktioner kring ditt företagande. Kanske börjar ditt nya liv som egen företagare här?

Starta eget företag »

Vårt löfte – du kan alltid räkna med oss

Livet som konsultsjuksköterska kommer att se olika ut beroende på vem du är och hur dina förväntningar på din vardag och ditt arbetsliv ser ut.

Oavsett om du redan är van vid konsultrollen eller om du aldrig tidigare har arbetat som konsult välkomnar vi dig till en värld av möjligheter där du kommer få tillgång till uppdrag som matchar din önskan om kompetensutveckling genom rätt uppdrag.

Välkommen att bli en del av vår gemenskap på Nurse & Doc Partner!

Att arbeta som konsult har aldrig varit lättare

Tillsammans bidrar vi till hållbara arbetsliv och en fungerande sjukvård.

Experter på individuell matchning

Vi är experter på att matcha dig med uppdrag som passar dig, din kompetens och dina önskemål.

Du fokuserar på patienten – vi fokuserar på dig

Vi ser till så allt omkring fungerar så smidigt som möjligt – för att du ska kunna fokusera på det som är viktigt.

Hjälp med resa och boende på annan ort

När du arbetar på annan ort hjälper vi dig självklart med både resa och boende efter dina önskemål.

Schysta villkor och konkurrenskraftig lön

Hos oss får du alltid en konkurrenskraftig lön, schysta villkor och stor möjlighet att påverka din arbetsvardag.

Kompetenskvällar och utbildning

Vi anordnar kompetenskvällar och utbildningstillfällen där du får möjlighet att utbyta kunskaper och erfarenheter.

Närvarande och kunniga konsultchefer

Vid din sida finns konsultchefer med erfarenhet från vården, kunniga inom ditt område eller specialisering.

”Jag får arbeta med något som jag tycker om, samtidigt som min arbetssituation gör det möjligt för mig att må psykiskt och fysiskt bra under tiden”

Möt Linn, en av våra fantastiska hjältar inom vården. För fem år sedan fick hon sin sjuksköterskelegitimation och för snart tre år sedan tog hon steget ut i bemanningsvärlden.

Läs mer »

Registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk

Välkommen att registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk. Som registrerad kommer du få information när vi har en aktuell tjänst som matchar din profil. Vi har alltid många fler uppdrag än vi annonserar. Fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga gärna CV.