Garantibemanning med vårdlag

Vi på Nurse & Doc Partner kan utforma hela vårdteam som helhetslösning efter era specifika behov. I stället för att fylla enstaka luckor kan vi skapa större arbetslag som bemannar hela avdelningar/vårdenheter dygnet runt.

Vill ni veta mer om vårt erbjudande?

Kontakta oss »

Behöver ni en helhetslösning?

Som ett av Sveriges största konsultbolag inom vård och omsorg har vi kapacitet att även bemanna hela avdelningar och hela vårdlag när sådana behov finns ute i regionerna. Det är en mycket uppskattad lösning, både för regionerna och bland våra egna konsulter där vi bemannar samtliga pass veckans alla dagar. Med samordnande konsultchefer som bemanningsansvariga kan vi tillsätta akuta luckor och snabbt hitta lösningar på problem som kan uppstå.

Dessa vårdlag består ofta av multidisciplinära team med en arbetsledande funktion på plats dagligen. Vi kan bemanna med sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och enhetschefer. Vi ansvarar för schemaläggning och ordnar med ersättare vid sjukluckor. Vidare kan vi erbjuda att ha en arbetsledande funktion på plats dagligen, vilket har varit en framgångsfaktor för oss i tidigare uppdrag.

Mindre stress med garanterad bemanning

Med ett av Nurse & Doc Partners vårdteam på plats säkerställer vi att du som kund har tillgång till kompetent och erfaren vårdpersonal i enlighet med den vård som bedrivs. Vi ser också till att alla i teamet arbetar tillsammans på ett bra sätt. Det innebär också att vi avlastar er i den dagliga driften och ser till att hitta lösningar för att verksamheten ska flyta så smidigt som möjligt.

Vi har många positiva erfarenheter av att arbeta i vårdlag. För att på bästa sätt underlätta för och stötta verksamheten ser vi en fördel i att kunna vara på plats, med både vårdlag och en arbetsledande funktion. Vi ser också att det finns fördelar för många av våra konsulter som trivs med att jobba i team där de känner en tillhörighet och har ett nära samarbete.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om garantibemanning.

Kontakta oss »