En positiv förändring – som börjar med dig

Tycker du, precis som vi att undersköterskans viktiga roll ofta är underskattad? Letar du efter ett sammanhang där din kunskap och erfarenhet kan komma till sin fulla rätt?

Välkommen att bli en del av vår gemenskap på Nurse & Doc Partner!

Lediga jobb »

Livet som konsult är omväxlande, spännande och utvecklande

Är du en erfaren undersköterska och vill ha större möjlighet att själv bestämma hur din vardag och arbetsliv ska se ut?

Som ledande konsultbolag i Norden inom vård och omsorg finns vi här när den ordinarie personalen inte räcker till på grund av underbemanning eller överbelastning.

Efterfrågan på konsultundersköterskor från regionerna varierar i omfattning, vilket innebär att vårt behov av undersköterskor kan se olika ut från en tid till en annan och förändras fort.

Kontakta oss »

Arbeta som del av ett vårdlag

Som ett av Sveriges största konsultbolag inom vård och omsorg har vi kapacitet att även bemanna hela avdelningar med vårdlag när sådana behov finns ute i regionerna. Det är en mycket uppskattad lösning, både för regionerna och bland våra egna konsulter där vi bemannar samtliga pass veckans alla dagar.

Dessa vårdlag består ofta av multidisciplinära team med en arbetsledande funktion på plats dagligen. Är du intresserad av att börja arbeta som konsult i ett vårdlag? Hör gärna av dig till oss eller ta en närmare titt på våra lediga uppdrag.

Lediga uppdrag »

Tidigare erfarenhet av liknade arbete

Som undersköterska kan arbetsuppgifterna se olika ut beroende på var du arbetar och om du har specialiserat dig inom ett visst område.

För att arbeta som konsult hos oss behöver du har erfarenhet av ett tidigare liknande arbete. Du behöver också ha god koll på de grundläggande uppgifterna vilka du som undersköterska förväntas hantera.

Registrera gärna ditt CV i vårt kandidatnätverk längre ner på sidan – även om du inte letar aktivt eller om vi för närvarade inte har ett uppdrag som passar just dig. Då kommer du få information när vi har en aktuell tjänst som matchar din profil.

I perfekt balans med livet

Hållbarhet är en del av vårt DNA. Vi är övertygade om att rätt balans mellan arbete och fritid är en förutsättning för att prestera och må väl på arbetet, såväl som i livet i stort. För att uppnå en fungerande balans behöver vi både tid för återhämtning, fritidsintressen och umgänge utanför arbetstid.

Hur den perfekta balansen ser ut för dig – vet bara du. Våra konsultchefer är experter på att matcha dig med uppdrag som inte bara passar din kompetens, utan också dig – och allt som du tycker är viktigt. Vi ser det som vårt viktigaste uppdrag.

Lediga uppdrag »

Vårt löfte – du kan alltid räkna med oss

Livet som konsultundersköterska kommer att se olika ut beroende på vem du är och hur dina förväntningar på din vardag och arbetsliv ser ut.

Oavsett om du redan är van vid konsultrollen eller aldrig tidigare har arbetat som konsult välkomnar vi dig till en värld av möjligheter där du kommer få tillgång till uppdrag som matchar din önskan om kompetensutveckling genom rätt uppdrag.

Vid din sida kommer du dessutom ha en erfaren och kunnig konsultchef  – tillgänglig och aktivt närvarande under hela uppdragstiden.

Välkommen att bli en del av vår gemenskap på Nurse & Doc Partner!

Registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk

Välkommen att registrera dig i Nurse & Doc Partners kandidatnätverk. Som registrerad kommer du få information när vi har en aktuell tjänst som matchar din profil. Vi har alltid många fler uppdrag än vi annonserar. Fyll i dina kontaktuppgifter samt bifoga gärna CV.