MÖT VÅR KOLLEGA

 

Ståle Thomas

Konsultchef i Norge

Vilka är dina styrkor som konsultchef?

Att jag är utbildad intensivvårdssköterska och har arbetat som konsult i många år, det gör att jag har en förståelse för vad som är viktigt för den enskilde konsulten inför och under ett uppdrag. Jag förstår vilka kompetenser som behövs på de olika avdelningarna och kan på så sätt bättre matcha sjuksköterskorna med de olika uppdragen, vilket bidrar till att det blir en bra upplevelse
både för sjuksköterskorna och för avdelningen.

 

Vilka fördelar finns med att jobba som konsultsjuksköterska?

Jag tror att jag skulle säga att den största skillnaden mellan att arbeta som konsult kontra att vara fast anställd, är att man på ett helt annat sätt har inflytande över sin egen arbetstid. Man kan välja när man vill jobba och utöver det har man också möjligheten att uppleva olika arbetsplatser, uppleva nya platser också. från norr till söder. Jag tror att jag skulle säga att det är den största skillnaden.

 

Varför ska man jobba på Nurse Partner?

Nurse Partner, vi är ett av få bolag som har fått avtal att leverera konsulter till alla sjukhus i Norge, vilket betyder att vi har uppdrag på
de flesta platserna och i stort sett när det passar dig att jobba dessutom har vi lång erfarenhet. Vi har funnits i Norge sedan 1999 och det ger dig en trygghet som konsult när du jobbar hos oss, att vi har lång erfarenhet.

 

Vad vill du säga till de som ännu inte vågat ta steget?

Det är bara att hoppa ut i det! Att arbeta som konsult ger dig en unik möjlighet att uppleva olika avdelningar, olika sjukhus, uppleva Norge från norr till söder samtidigt som du får betalt för det.

 

_

KONTAKTA MIG

Är du nyfiken på livet som konsult i Norge?

Tveka inte på att kontakta mig.

Telefon: 0455-302813
Skicka e-post