MÖT VÅR NYA MEDARBETARE

 

Välkommen
Emelie Jarl

Konsultchef i Karlskrona

Hej Emelie och varmt välkommen till oss på Nurse Partner! Hur känns det?

Jag vill börja med att tacka alla kollegor för ett varmt välkomnande, har känt mig väl bemött och varmt omhändertagen sedan första gången jag klev innanför dörrarna. Känns fantastiskt kul och spännande att ansluta till detta härliga gäng!

Vill du börja med att berätta lite mer om din roll?

I min roll som konsultchef på Nurse Partner kommer jag att arbeta med bemanning av sjuksköterskor i Sverige.

Varför valde du att komma till just oss på Nurse Partner?

Största anledningen till att jag valde Nurse Partner är framför allt på grund av det fantastiska arbetsklimatet, något jag värdesätter högt på en arbetsplats.

Vad har du gjort innan?

Tidigare har jag erfarenhet inom vård- och omsorgsarbetet. Jag har bland annat arbetat som undersköterska i Karlskrona Kommun under många år. 2013 påbörjade jag mina studier som sjuksköterska och efter avslutad utbildning tog jag anställning inom Region Blekinge som sjuksköterska på infektionskliniken i Karlskrona.

Vad ser du mest fram emot?

Jag ser mest fram emot är att få växa in i rollen som konsultchef, att få skapa goda och långsiktliga relationer med mina konsulter, kollegor och kunder.

Vad tycker du om att göra på din fritid?

Fritiden spenderar jag helst med familj och vänner. En tur i skogen följt av en god middag är något som står högt upp på listan. Jag älskar även att resa och upptäcka världen tillsammans med min man och våra tre barn.

Stort tack Emelie och varmt välkommen!

_

KONTAKTA MIG

Är du allmänsjuksköterska och intresserad av uppdrag i södra Sverige?

Är du nyfiken på hur det är att arbeta med oss på Nurse Partner? Tveka inte att höra av dig till mig:

Telefon: 0455-302827
Skicka e-post