MÖT VÅR NYA MEDARBETARE

 

Välkommen
Lisa Ek

Konsultchef Psykiatri & Allmänsjukvård

 

Hej Lisa och varmt välkommen till Nurse Partner! Hur känns det?

Tack! Det känns väldigt bra. Så roligt att lära känna alla nya härliga och engagerade kollegor!

Vad ska du göra på Nurse Partner?

I min roll som konsultchef kommer jag att rekrytera, matcha och att kontinuerligt stötta mina konsulter i olika uppdrag. Jag kommer ha hand om vårt område Psykiatri över hela landet samt allmänsjuksköterskor i Västra Götaland och i Norrland.

Varför valde du att komma till just oss på Nurse Parter?

För några år sedan blev jag rekommenderad att börja arbeta på Nurse Partner av en vän till mig. Hon arbetade då som konsultchef här, men hade bestämt sig för att flytta och därmed skulle hennes tjänst bli ledig.

I samband med det träffande jag Kristin som nu är min närmaste chef här på Nurse Partner. Vi hade en jättebra intervju, men tajmingen i livet var tyvärr inte optimal och vi bestämde oss till slut för att avvakta. Så nu, när ett nytt tillfälle dök upp, var tajmingen bättre och det kändes helt rätt att ta steget!

Vad har du gjort innan?

De senaste 15 åren har jag arbetat som chef inom handel i olika konstellationer. Jag har arbetat med alltifrån personalansvar, försäljning, ledarskap och coaching. En samling av både kompetenser och erfarenheter jag ser att jag kommer ha nytta och glädje av i min aktuella roll.

Vad ser du mest fram emot med att arbeta med här på Nurse Partner?

Jag ser mycket fram emot den dagliga kontakten med mina konsulter och mina kollegor. Jag ser fram emot att få matcha mina konsulter mot uppdrag som de känner sig stolta och glada över. Jag ser också fram emot att ha så många kollegor som stöttar och hjälper varandra till en harmonisk arbetsdag!

Vad tycker du om att göra på din fritid?

På min fritid tycker jag om att umgås med min familj och vänner. Jag har alltid älskat dans, musik och sång. Jag gillar att sjunga och att röra på mig när livspusslet tillåter. Nu är det mestadels löpning som gäller och på senare tid har jag, precis som många med mig, också fastnat för padel.

_
KONTAKTA MIG

Är du sjuksköterska inom Psykiatri eller Allmänsjukvård?

Är du nyfiken på hur det är att arbeta med oss på Nurse Partner? Tveka inte att höra av dig till mig:

Telefon: 0455-302808
Skicka e-post