Aktuelle nyheter

Her deler vi kunnskap, nyheter og inspirasjon.

 

 

 

Rekryteringsträff för sjuksköterskor | Stockholm 18 och 19 september
18 september - 19 september, 2024

Rekryteringsträff för sjuksköterskor | Stockholm 18 och 19 september

    Är du sjuksköterska och nyfiken på att jobba i Norge?

    Då är du varmt välkommen på öppet hus hos oss i Stockholm. Du får veta mer om hur det fungerar att jobba som sjuksköterska i Norge och hur vi hjälper dig från ansökan till påbörjat uppdrag, och vidare under hela din konsulttid.

    Läs mer och anmäl dig här:

    Läs mer
    Plus Care vinner återigen avtal med att bemanna Närhälsans Jourcentraler

    Plus Care vinner återigen avtal med att bemanna Närhälsans Jourcentraler

    • 13 december, 2023

    Plus Care återigen har blivit valda som den enda leverantören av läkarbemanning till Närhälsan Jourcentraler och Närhälsan Östra sjukhuset närakut, som täcker hela Västra Götalandsregionen (VGR). Det nya avtalet ger oss möjlighet att fortsätta vårt arbete med att stötta VGR i att patienter får vård under kvällar och helger.

    Läs mer
    Möt Ståle - konsultchef i Norge

    Möt Ståle - konsultchef i Norge

    • 13 november, 2023

    Med vårt nya avtal i Norge finns nu möjlighet för dig som sjuksköterska, specialistsjuksköterska eller barnmorska att jobba som konsult på alla offentliga sjukhus i Norge. Vi passade på att ställa några frågor till vår kollega Ståle som finns på plats i Norge redo att hjälpa dig att hitta ditt nästa uppdrag.

    ”Att jag är utbildad intensivvårdssköterska och har arbetat som konsult i många år, det gör att jag har en förståelse för vad som är viktigt för den enskilde konsulten inför och under ett uppdrag.”

     

    Läs mer

    "Jag slogs av att vi lever i samma stad men samtidigt i helt olika världar."

    • 20 juni, 2023

    Den 24 februari 2022 eskalerade striderna i Ukraina och har sedan dess skapat stora hjälpbehov i konfliktens spår. För att stötta de människor som drabbas valde NGS att som julgåva skänka pengar till UNHCR, specifikt öronmärkta för att hjälpa flyktingar från Ukraina.

    NGS anställda har sedan krigets utbrott gjort flera andra insatser, framför allt genom dotterbolaget Nurse & Doc Partner. Julen 2022 gjordes en större insamling av såväl kläder som nyinköpta varor och julklappar – med önskan om att sprida ljus, hopp och värme, i en minst sagt annorlunda juletid.

    Läs mer
    Plus Care – för jourläkare och allmänläkare inom primärvården samt specialistläkare över hela Sverige

    Plus Care – för jourläkare och allmänläkare inom primärvården samt specialistläkare över hela Sverige

    • 7 juni, 2023

    Plus Care ingår som ett affärsområde i Nurse & Doc Partner och är kända för sin högkvalitativa läkarbemanning. Sedan starten 2006 har Plus Care specialiserat sig på uthyrning av läkare till primärvården, med ett extra fokus på jourcentraler. Utöver det hyr de även ut specialistläkare till både privata och regionala vårdgivare runt om i landet. Möt Magnus Åkesson som idag arbetar som konsultchef inom affärsområdet.

    Läs mer

    "Jag passar på att besöka och träna på nya platser, utforska och lära känna nya människor som ger en ny dimension av livskvalitet"

    • 12 maj, 2023

    Möt Ingela, en av våra fantastiska hjältar inom vården. Efter 25 år inom vården bestämde hon sig för att utbilda sig till sjuksköterska. Idag jobbar hon som bemanningssjuksköterska via oss på Nurse & Doc Partner på bland annat Akademiska sjukhusets akutmottagning i Uppsala.  

    Läs mer